No Flash Player :(

13. nap

2012. július 19. (csütörtök)
Bruck  - Bitten

Reggel ráérősen, fél tízkor indultunk csak el (mivel kihagytuk Salzburgot, így van időnk). Három napunk van elérni Luzernt, a következő szállásunkat. Szerencsére ismét jó idő fogadott minket, ráadásul hátszél. Csak úgy száguldoztunk! Rátértünk az Inn folyóra (itt volt ugyebár az az ominózus eset a kanállal: egy hídon szélcsendben, tető alatt - mert pont most éppen a  változatosság kedvéért szitált az eső... szóval a híd deszkái közt a kanalam úgy gondolta, ugrik egyet kötél nélkül!)

A nap másik érdekessége... na jó! A nap érdekessége, hogy találkoztunk egy sráccal. A bringája rettenetes állapotban volt, táskái koszosak, zoknija, cipője lyukas... egy angol srác volt, aki világ körüli útra indult. „Elbeszélgettünk”, mail címet cseréltünk, majd tovább idnultunk. (Pár nappal később, amikor internet közelbe kerültem, kicsit utánajártam ennek a gyereknek: több utikönyvet is írt már, 2010 óta teker). Legalább fél napa elegendő témát adott nekünk a srác, egy jódarabig róla beszéltünk s mindkettőnknek olyan fura érzése volt, hogy nem adtunk neki legalább egy Doppelkekszet, vagy valamit, akármit. Vagy hogy nem csaltuk magunkkal... vagy nem tudom. De mindkettőnkben ugyan az a hiányérzet maradt meg, hiszen csak később fogtuk fel, kivel is találkoztunk: egy sráccal, aki megkerüli a Földet. Mi csak két hónapra jöttünk, de annyi pakkunk van, mintha mi mennénk a világ körül, mégis eltörpültünk mellette.

Este aztán még találkoztunk egy fickóval is, aki a környékünkről származik, és itt a környéken dolgozik falumbéliekkel (hát ezt most szépen leírtam, ugye?). A szállásunk egy hídnak a szerelőaknája volt.

Számokban:
Táv: 72,61 Km (Össz.: 1106,86 Km)
Idő: 4:36'
Átlag: 15,78 Km/h
Max.: 39,29 Km/h

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.
Joomla Templates by Joomla Hosting