No Flash Player :(

12. nap

2012. július 18. (szerda)
Landeck – Bruck (CH)

A reggel  hideg volt és nyirkos. A kiteregetett ruháink semmit sem száradtak. Gyors reggeli után öltözés és folytattuk az ereszkedést (mennyivel könnyebb lenne, ha állandóan csak lefelé kellene mennünk).

A mai napra van kitűzve Lichtenstein átszelése. A kicsinyke országot pár óra alatt körbe lehetne tekerni. Szép vidék egyébként, élmény volt tekerni a kiváló minőségű kerékpárutakon. Vaduz mellett, Bruck-ban kaptunk szállást – ami már Svájc. Először egy sráctól, akivel több levélváltás is volt, de mivel a címet csak az utolsó levélben küldte, előtte meg egy másik lehetőség is adódott (a levelek közt valahogy elkeveredett... de mindegy is, részletkérdés). Sikerült a városi térkép alapján megtalálni a címet (merthogy Toncsi GPS-e is épp megmakacsolta magát, az enyémre meg még nem volt betöltve a svájci térkép).

A kedves fogadtatás után (meg miután felcipekedtünk az ötödikre) neki is álltunk főzni. A lányok (hupsz elszóltam magam) korán mentek aludni, nem sokkal kilenc után. Mi még éjfélig netezgettünk majd nyugovóra tértünk mi is.

Számokban:
Táv: 108,17 Km (Össz.: 1034,25 Km)
Idő: 6:40'
Átlag: 16,20 Km/h
Max.: 75,6 Km/h

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.
Joomla Templates by Joomla Hosting