No Flash Player :(

11. nap

2012. július 17. (kedd)
Innsbruck – Landeck

Nos hát igen... négy óra alvással szép napnak nézünk elébe. Ilyen az igazán aktív pihenés kérem szépen. Nagy nehezen összepakoltunk, egy fénykép Imivel a vendéglátónkkal aztán irány nyugat!

Amennyire nem volt kedvem tekerni a nap elején, annál inkább elkezdtem élvezni. De nem tudtam sokáig, csupán délig, mert aztán ismét eleredt. Ömlött is aztán estig. Így néztük meg a Krimml vízesést. 1060 m magasbn van ez a csoda, csak hát Toncsi barátunk azt elfelejtette, hogy utána még majd’ 1700-ra kell felmászni. Kemény menet volt, mit ne mondjak. Harc az elemekkel, harc önmagammal. Nehéz volt cipelni a terhet, izzadni esőben, fáradtan. S mindezt úgy, hogy nem tudtuk, meddig van még a felfele, vajon hány kanyar, hány méter van még hátra. Amikor már a magasban a felhőkben voltunk és elállt az eső, átöltöztem, ezzel egy kicsit javult a közérzetem, ezáltal talán jobban is haladtam fölfele. A csúcsot elérve gyors pihenő után meg kellett kezdenünk az ereszkedést, mert kezdett sötétedni és még fogalmunk sem volt, hol szállunk meg.

Ahogy elindultunk lefelé eleredt az eső. Mindennek ellenére eresztettük hatvannal, nagyon izgalmas volt. Nagy nehezen találtunk aztán egy feltört fészert. Ide fészkeltük be magunkat. Főzés után a jól megérdemelt alvás következett a nyolc fokban.

Számokban:
Táv: 96,24 Km (Össz.: 926,08 Km)
Idő: 5:53'
Átlag: 16,36 Km/h
Max.: 50,97 Km/h

Hozzászólások  

 
0 #1 VÁ: 11. nap 2012-07-25 23:13
azta...másodszor is?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.
Joomla Templates by Joomla Hosting