No Flash Player :(

9. nap

2012. július 15. (vasárnap)
Gmünd – Innsbruck

Reggel 8 fokban ébredtünk. Először aludtam pulóverben a hálózsákomban. Kemény lesz a Mont Blanc-on. Két hálózsák meg az aláöltözet remélem elég lesz. Na de most még csak Ausztriában vagyunk, a Hegyig még van pár km. Fogvacogva megreggeliztünk, beöltöztünk (merthogy MÉG MINDIG esett).

Bár felfelé haladtunk, a hászél miatt jól tudtunk haladni. Sőt, miután megebédeltünk egy hídon az Inn folyó felett (ahol beleesett a kanalam a folyóba), még egy darabig esőben haladtunk, de aztán kisütött a nap! Annyira megörültem neki, hogy egy kis zenét raktam a fülembe és toltam neki, ami csak belefért. Élveztem a napsütést, a száguldást... Meg aztán egyre közeledtünk a stállásunkhoz is.

Délután négykor megtaláltuk a címet, csak miután felhítvuk a srácot, mondta, hogy csak este ér haza. Addig visszagurultunk a „bevásárlóközpont-negyedbe” és főztünk rizst a tér kellős közepén. Mikor elkezdett újra esni bevonultunk a mekibe. Itt egy itt dolgozó magyar srác csodálta meg gépeinket és fertőződött meg a kerékpáros utazás iránti vággyal. (Ekkor olvastam a srác levelét, hogy csak este ér haza). Az eső miatt a városnézés kimaradt, majd hétfőn (talán).

Miután este elfoglaltuk szállásunkat Toncsi főzött egy kiadós levest, majd a tusolás és mosás után alvás következett.

Számokban:
Táv: 75,56 Km (Össz.: 829,84 Km)
Idő: 3:57'
Átlag: 19,08 Km/h
Max.: 56,70 Km/h

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.
Joomla Templates by Joomla Hosting